Nie wiem jak można się zachwycać jawną podróbą U-Boatów. Dla mnie straszna kaszana nosić taki zegarek. wolałbym już jakiegoś Orienta lub Seikacza które nie udają innych modeli zegarków.
Blaz [Usunięty]
#12 Wysłany: 2012-03-15, 21:22
blake napisał/a:
Nie wiem jak można się zachwycać jawną podróbą U-Boatów. Dla mnie straszna kaszana nosić taki zegarek. wolałbym już jakiegoś Orienta lub Seikacza które nie udają innych modeli zegarków.
Cytat:
Przez podróbki rozumiemy produkt, który został nielegalnie oznaczony zarejestrowanym przez inną firmę znakiem towarowym.
Chcesz dostać trochę czasu na odpoczynek od forum, żebys mógł sie pozachwycać rżnącymi 10x droższe zegarkami "swiss made" którymi handlują założyciele KMZiZ? Bo tak 'na dwa baty' to ci może się para wyczerpać przed metą ...