Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#1 Wysłany: 2011-02-07, 20:27 Mhrok 2
Jak juz wiecie,moja Alpha PO bardzo lubi MHRok i odwrocone krzyze (pozdro Kuba! ).Wczoraj pokazalem ja podczas wedrowki do rogatego,a dzisiaj pokaze wam co sie stalo jak Alpha juz dotarla.Otoz nie za bardzo sie z rogatym polubili i po dlugiej walce Alpha przejela wladze nad Hadesem i stanela w plomieniach - jak na przywodce piekla przystalo
Zdjecia wykonane sa nad Styxem, swiatlo trzymaly niewdzieczne dusze cierpiacych.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Mowcie ktore wam sie podobaja (-;
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-02-07, 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnie rewelka.
Ale moja córcia powiedziała, że jesteś, cytuję :
Bardzo nieładny kolega który tak podpalił zegarek, przecież teraz zegarek będzie to bolało
Janek pojechałeś ostro ostatnia nadaję się świetnie na tapetkę (oczywiście za zgodą autora) Jakbyś podesłał w lepszej rozdziałce na PW byłbym zobowiązany
Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#5 Wysłany: 2011-02-07, 21:34
Nie ma najmniejszego problemu,juz podsylam (-;
jaro19591 napisał/a:
A taki był nowiuśki....
Jest masakrowana i bita odkad ja kupilem,nie oszczedzam jej - to zegarek ktory wytrzyma to czego nie wytrzymaja inne.Prawdziwy tool watch (-;
ALAMO napisał/a:
Ostatnie rewelka.
Ale moja córcia powiedziała, że jesteś, cytuję :
Bardzo nieładny kolega który tak podpalił zegarek, przecież teraz zegarek będzie to bolało
Ma corcia racje,zli jestesmy, prawie tak jak nasze zegarki!
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-02-07, 21:45, w całości zmieniany 2 razy
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak