To porysowane plexi dodaje mu uroku. Jaki to model (referencja)? Ma oslone koronki, wiec nie jest z tych najwczesniejszych, ale z ktorego roku? Co siedzi w srodku?
a propos sytuacji rodem z "pulp.."
się tam ktoś powinien cieszyć, że wtedy małe zegarki były na topie. Dziś .. nawet nie chcę myśleć..fani u-botów i innych tritonów mają nad czym myśleć. I mechanizm koronki paneraia może też już nie być taki fajny!
Pamiętajcie, że one miały niższe WR - chyba tylko 10 atmosfer. Rolek był pierwszym który wogóle robił takie koperty. Czemu ja cały czas się nie dziwię, że jak ktoś ma dokonania, to głupa potem nie pali, i historii nie musi kupować Nie to żebym tam komuś jakieś dzyndzle miał wypominać, co to to nie ...
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Pies czy kot?: pies
Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5285 Skąd: Warszawa
#14 Wysłany: 2011-01-26, 20:46
No fajny fajny, ale ostatnio bardzo przypadł do gustu taki rolkopodobny:
Szkoda, że dość drogi ($355+shipping), ale za to bardzo ładny i ma ST-18 Opcjonalnie można zamówić z Soprod A-10, ale cena wtedy wzrasta do $655. Ehh, chyba obejdę się smakiem tym razem.
Pamiętajcie, że one miały niższe WR - chyba tylko 10 atmosfer. Rolek był pierwszym który wogóle robił takie koperty. Czemu ja cały czas się nie dziwię, że jak ktoś ma dokonania, to głupa potem nie pali, i historii nie musi kupować Nie to żebym tam komuś jakieś dzyndzle miał wypominać, co to to nie ...
No skad, w zadnym wypadku , zwlaszcza ze w srodku czcigodnego przodka siedzial werk od Rolka/Corteberta i koperta byla od Rolka.
Chyba tylko pierwszy Sub (bez oslony koronki) mial WR 100, potem bylo juz wiecej.