Poniżej klika nieudolnych fotek tego cudeńka, które przyszło dziś po zabiegu piaskowania wykonanym rękami szacownego MirkaL za co mu niniejszym składam wielkie dzięki i wyrazy zobowiązania Koperta po piaskowaniu wygląda FANTASTYCZNIE, na zadku miała niewielkie niedociągnięcia, ale teraz jest idealna, piasek zatarł niedoskonałości szlifu i nadał kopercie wyjątkowego charakteru. To napewno nie ostatni piaskowany zegarek w mojej kolekcji
Zegarek czeka na pasek z 50-cio letniej ładownicy by Nick555 (dzięki Blaz ) i zostanie wysłany do kumotra Kubamy w celu wymiany lumy na nieco bardziej "vintydżową" Można powiedzieć, że to mój pierwszy homarek, niestety mało samodzielny, ale powstały w całości dzięki chłopakom z forum
altec wysłałem zegarek w całości, nawet nie wyjmowałem mechanizmu z koperty. W zasadzie można by to zrobić i pewnie nawet byłoby lepiej, ale ja ofiara losu jestem - nie miałem czym odkręcić dekla a przy składaniu bym pewnie popsuł. Mirek zapewniał, że bez problemu mogę słać w całości - i nie żałuję . Zdjęcia nie oddają dokładności z jaką to jest zrobione.
Jak ją ZROBIŁEM ,to faktycznie nie chciało mi się jej oddawać ,bardzo urokliwa ta Marysia.Co do pytań ,to kumotrowie-pisać ,pytać,wysyłać i jak to mówią...będzie pan zadowolony.