Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#1 Wysłany: 2010-09-21, 17:30 Alpha w kapieli
Dorwalem cyfrowa lustrzanke kolezanki na jeden dzien (Olympus e-420 - juz nie trawie olympusow) i postanowilem pobawic sie w obcykanie alphy (-;
Mowcie prosze ktore zdjecia wam sie najbardziej podobaja,zebym wiedzial,ktore na konkurs wyslac ^^
Wielkie podziekowania dla milej kolezanki,ktora wylewala wode na zegarek,kiedy ja siedzialem po drugiej stronie aparatu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-09-21, 18:04, w całości zmieniany 3 razy
Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#11 Wysłany: 2010-09-21, 20:11
Cytat:
3 wygląda jak by ktoś na nią lał xD
No bo lal!Wode,Szymku!Wode!
Cytat:
Olympus sssie max szumi jak nie wiem co
Nawet mi nie przypominaj.Nie wiem jak wylaczyc kiepski autofocus.Aparat ma chyba okres,bo raz robi zdjecie,a raz nie.Do tego,wali stroboskopem nawet przy wylaczonym flashu,co dzis zmartwilo mojego kumpla chorego na epilepsje.Na szczescie nic sie nie stalo (-;
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "