Pies czy kot?: pies
Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#6 Wysłany: 2014-01-05, 22:03
Tesio, byś się pochwalił jakimś zdjęciem tak, żeby podejrzeć dane exif.
Te powyżej klasa. Nr 2 - miszcz.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#7 Wysłany: 2014-01-05, 22:12
bardzo fajny opos - taki kanciaty.
To z czegoś rżnie? ...bo nie sprawdzam ostatnio nic.
Foty jak zwykle - technicznie bajka, ale imo Tesiek miałeś lepsze, jeśli chodzi o polot oczywiście.
Te są takie bezuczuciowe. Ale może z 2 strony to właśnie pasuje do tego zegarka...
No jak możesz, Opos, że Opos zeżyna ?? No weź zaś daj spokój, za to ci grożą srogie baty od krakowskich kiboli, zaczynając od anonimowych wpisów "kont znikąd" a na groźbach do jakiego sądu nie trafisz kończąc
Ale tak serio mówiąc, to jest TROCHĘ podobny. To wszystko. Mnie by nawet burak nie drgnął
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2014-01-06, 11:29, w całości zmieniany 1 raz
Te są takie bezuczuciowe. Ale może z 2 strony to właśnie pasuje do tego zegarka...
W sumie takie miały byc, sam zegarek na czarnym tle, ale wynikało to też z braku gadżetów i pomysłów na tło, później dodałem samochód, żeby coś się działo
Rżnie czy nie rżnie, mnie to koło nie powiem czego lata (tyczy się to każdej firmy, do Eposa żadną miłością nie pałam, zdjęcia każdego zegarka zawsze chętnie zrobię ).
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#15 Wysłany: 2014-01-07, 00:39
Zdjęcia jak zawsze bombowe a sam zegarek mi się podoba.
Wyjątkowo, jak na oposa, to uważam, że kolo czoparda to on nawet nie leżał.
Alamosa burak by nie drgnął, mój też...