Ostatnio pojawiła się super sesja tego modelu (kolegi Gio), ale dorzucam kilka swoich fotek. Bardzo ciężko uchwycić kolor tarczy, który na żywo zniewala. Koperta, dzięki ostrym krawędziom, nadaje zegarkowi nieco drapieżny charakter. Pięknie wygląda na ręku.
Ten zegarek to dla mnie od dawna Graal i jakoś nigdy nie doszło do zakupu, sam nie wiem czemu. Pewnie dlatego, że to tylko Seiko Zegarek - miazga. Dla kogoś kto chce niebieski zegarek, bez zbędnych ozdób, ale za to ze smaczkami w postaci pięknej koperty - must have.
A Ty się Karolina wal
Bardzo fajnie, że zwróciłeś uwagę na ostre krawędzie koperty w tym zegarku. Wcześniej widziałem dużo jego innych fotek, ale jakoś tego nie zauważyłem. Przypomina mi to trochę koperty w ockach. Te indeksy w nim zachowują się może w ten sposób, że ich frezowany front jest matowy a boczne ścianki polerowane i odbijają światło? Widziałem podobne ostatnio w citizenie i kapitalnie to wyglądało. Gratulacje przepięknego czasomierza