Maciek nie jest powiedziane ze w MOIM zegarku nie bedzie gumy
Tomek ja nie twierdze ze ta branza jest zla , bo jest bardzo dobra fajnie sie uklada na reku tylko jest delikatna w sesie cienka a w stosunku do zegarka
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-02-13, 20:31, w całości zmieniany 3 razy
W M-Force jest jedna z najlepszych bransolet Orienta ever
No właśnie wieszają psy na tej bransolecie, a mnie podeszła - nic nie latało, nie brzęczało, nawet maskownice, mimo, że nie z litego kawałka stali - sztywne i idealnie dopasowane, do tego była bardzo ładnie wykonana i wygodna. Klamerka też spoko
[ Dodano: Sro 13 Lut, 2013 20:58 ]
revolta napisał/a:
delikatna w sesie cienka
Jakby była gruba to by zegarek ważył 280 gram i by nie był tak wygodny Imo ta jej "cienkość" tutaj działa wyjątkowo na plus, to nie jest taka tandetność jak w tanich seiko kwarcokach
Ja się nie śmieję, noś na czy lubisz Mnie sama idea szmacianego paska odpowiada bardzo, nie lubię po prostu Nato bo zapięcie i żelastwo wypadają niesymetrycznie po bokach nadgarstka Co innego Zulu Tyle, że ten zegarek jest dla mnie za duży i ciężki do tak delikatnych pasków