Napisz przy okazji, jak to jest, gdy włożysz tego Seikacza po zdjęciu Boschetta. Piszę to na serio, od dawna myślę o czymś takim ale obawiam się jego małości.
Bardzo fajny ten zegarek, styl dokładnie taki jaki lubię, tzn proste wskazówki z lumą, tak samo indeksy, bez zbędnego wensza. Rozmiarowo to chyba poniżej 400 mm będzie? Jeśli tak to jak dla mnie jak najbardziej OK
Bardzo fajny ten zegarek, styl dokładnie taki jaki lubię, tzn proste wskazówki z lumą, tak samo indeksy, bez zbędnego wensza. Rozmiarowo to chyba poniżej 400 mm będzie? Jeśli tak to jak dla mnie jak najbardziej OK
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#14 Wysłany: 2013-01-12, 18:11
jaro19591 napisał/a:
Napisz przy okazji, jak to jest, gdy włożysz tego Seikacza po zdjęciu Boschetta. Piszę to na serio, od dawna myślę o czymś takim ale obawiam się jego małości.
W takiej kombinacji jeszcze nie zdążyłem sprawdzić... ale noszę na zmianę z Hamiltonem, który ma jakieś 45 mm i jest dość ciężki, Mam też kilka innych japońców w tytanie - cienkich i lekkich. Każde się nosi trochę inaczej
Ja mam jakieś 17,5 w nadgarstku i te 37 mm bez koronki (ok. 40 z koronką) jest w sam raz - w szczególności do koszuli. NAtomiast odważniki wolę nosić latem do koszulek.
Mogę zrobić jakieś foto porównawcze z Boschettem.
Martob napisał/a:
pasti, bardzo smakowity Kiedy na bazarek ?
Jak mi się znudzi... jednak obawiam się, że może to szybko nie nastąpić