Wygląda jak szybkowar (pamięta je ktoś jeszcze?) po tuningu : )
Patrzajta melepetę - co to są pakuły to nie wie, a szybkowarem się popisuje Widać że jak ojciec szanowny hydraulikował, to ten wyżerał gulasz zamiast papie pomgać Świat się kończy
taa.. dobra,dobra...szybkowar...no to jeszcze wyjątkowo, fotka tarczy z nakładanymi indeksami,zasadniczo mi się takie nie podobają,ale tu akurat fajne zdjątko:
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-01-27, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Michał - myślisz że my tu w ciemię bici
Przecież po kolorze na zdjęciu rozpoznaję z cała stanowczością, że jest to oczywista podróbka, a lumę mieszał nie kto inny jak Ojciec Jakub, a później ją w piekle przypiekał. Widzę też że jeden indeks jest przesunięty o piździ włos w lewo. Albo w prawo. Ale jest
Wygląda jak szybkowar (pamięta je ktoś jeszcze?) po tuningu : )
Patrzajta melepetę - co to są pakuły to nie wie, a szybkowarem się popisuje Widać że jak ojciec szanowny hydraulikował, to ten wyżerał gulasz zamiast papie pomgać Świat się kończy
Obstawiałem, że w 30min zripostujesz o pakułach : )
Szybkowarów się zawsze jak byłem mały bałem, że eksplodują...a z hydrauliki to wole przepchać rurę niż pomagać : )
Ostatnio zmieniony przez pisar 2011-01-27, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Się akurat studiowało obok Pałacu Namiestnikowskiego, jak był Okrągły Mebel na tapecie .. Nawet się parę razy przeszło obok w dużej grupie i coś tam krzyczało ..