Dzięki,
kopać umiem (nawet zawodowo mam z tego magisterkę)
Czytałem wątek i wiem, że bywają na aukcjach na ebay'u. Co do strony koreańskiej tez już tam byłem ale jakoś mi się wiesza a - koreańskiego nie znam.
Pytam, bo może są inne sposoby. Widzę, że kilku osobom się udało je nabyć pomimo trudności.
Opisy możliwości są przecież opisane w tym wątku.
1) na eBayu już go zdaje się nie ma
2) większość (w tym ja) kupowała pisząc bezpośrednio do Tisella
Google Translate radzi sobie z jego stroną. Piszesz czego chcesz i prosisz o podanie ceny. Jeśli cena pasuje: płacisz przez PayPal. Czekasz na spore pudło z pancernie zapakowanym zegarkiem. Opłaty celne bardzo prawdopodobne.
3) w tym wątku pojawiła się też możliwość zakupu za pośrednictwem http://www.thebestbuykore...me/menu_35.html ale prawdę mówiąc wolałbym ominąć pośredników.
pozdrawiam
Narfas
Maras68 [Usunięty]
#197 Wysłany: 2015-01-31, 09:42
Komuś się znudził pilocik i jest gotów się pozbyć.... to wezmę,
propoz na PW please...
czy ktoś ma namiar na inny sklep pośredniczący używający pay pal a opylający Tisellki
Svedos napisał/a:
klika uwag już mam:
jakosć wykonania bez najmniejszych zastrzeżeń
przestrzeń pomiędzy uszami wykończona tak jak pozostałe części koperty
koronka nie rani nadgarstka
tarcza i wskazówki bez zastrzeżeń
bardzo dobrze leży na moim nadgarstku
pasek mim zdaniem dobrej jakości, zapinka motylkowa dostosowana do grubości paska, w komplecie jest także zwykła klamra 22 mm dla purystów paskowych
Porównując ten zegarek do bardzo podobnego w wyglądzie Laco na Miyocie, zdecydowanie wygrywa to porównanie Tisell.
Z zakupu jestem bardzo zadowolony i za cenę jaką zapłaciłem otrzymałem więcej niż się spodziewałem
dlatego jestem na TAK !
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-01-31, 11:00, w całości zmieniany 1 raz