Pies czy kot?: pies
#5 Wysłany: 2015-01-10, 23:23
Fakt. Zapinka to najsłabsza część tego kajdana. No i mnóstwo zadziorów na brzegach plecionki... O dłoni na kolanie kobiecym odzianym w rajstopy można zapomniec A i swoje ciuchy mozna nieźle pohaczyć. Troche pracy mnie kosztowało doprowadzenie mesha do jako takiego stanu. No i w oryginale błyszczał się jak psu jajca. Z tym poradzila sobie ostra gąbeczka do zmywania garów Wszystko to nic zważywszy, że ten mesh kosztował stówę wraz z przesyłką...
#7 Wysłany: 2015-01-11, 09:36
Fajny zestaw - też mam takiego mesh'a budżetowego tyle że z innym zapięciem, ale wyszedł mi w tej samej cenie i też zadziorów żadnych nie stwierdziłem...
#8 Wysłany: 2015-01-11, 19:47
Drodzy Kumotrowie! Dajcie namiar, gdzie kupowaliście swoje mesze! Chętnie dokupię sobie jeszcze, szczególnie w takiej cenie i w miarę porządnej jakości
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#9 Wysłany: 2015-01-12, 10:23
robinp napisał/a:
gdzie kupowaliście swoje mesze!
Tu: http://www.market-straps....oduct&id_lang=1
Budżetowy nie jest ale wtedy (w kwietniu ub.r.) to on kosztował 40€ (i były jeszcze kody )
Wykonanie na poziomie, żadnych zadziorów, ma przedłużki, pełne stalowe zapięcie, no i ma 4 mm grubości
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#10 Wysłany: 2015-01-12, 20:04
Ale 40 ojro plus szip zapewne to nie sto złotych z szipem Więc moje zadziory usunąłem sam Ale dzięki za namiar, może przed latem coś sobie jeszcze sprawię.
Drodzy Kumotrowie! Dajcie namiar, gdzie kupowaliście swoje mesze! Chętnie dokupię sobie jeszcze, szczególnie w takiej cenie i w miarę porządnej jakości