Hłe, hłe, hłe... Ale Ty poważnie nie widzisz, ze bez względu na użyte aparaty, obiektywy, namioty i inne szpeje Twoje foty są dalej nieostre? Bo ja wiem, że żarty i forum i kumple i wszystko, ale kolejny wątek, kolejna - konstruktywna - uwaga, i kolejny - sarkastyczny - komentarz
Po raz drugi serdecznie zachęcę wszystkich do robienia lepszych, z korzyścią dla forumowych kalendarzy
Nie ma co się złościć
Tylko trzeba ćwiczyć Santino pokazał świetne zdjęcie z telefonu- wielki szacun
A moje zdjęcie jest w kalendarzu biurkowym na kizi zapraszam
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies
#28 Wysłany: 2014-10-29, 21:27
Orełek fajny - szczególnie wersja na pierwszym zdjęciu pokazana mi się podoba... Rozumiem ze ten wewnętrzny pierścień ze skalowaniem "nurkowym" to się raczej nie obraca?
To po prostu zdjęcie zegarka na białej kartce - i faktycznie do kalendarza się nadaje, jak ja do lotów w kosmos
Chodziło mi tylko o pokazanie, że telefon, kilka kartek papieru ksero i dwie lampki biurkowe pozwalają na w miarę sensowne (pod względem technicznym) pokazanie przedmiotu.
Do Twoich Teściu zdjęć, to ja nawet nie śmiem moich porównywać.
Szczególnie jeśli chodzi o kompozycję i aranżację "sytuacji". Do tego kompletnie nie mam zmysłu.