Pies czy kot?: pies
#22 Wysłany: 2014-08-16, 20:11
Ja jeszcze nie miałem z nimi nic do czynienia, a mam propozycję wymiany stąd moje pytanie. W internecie zbiera same pochlebne opinie, a proponują mi nowy egzemplarz więc i ze sprzedażą nie powinno być kłopotu. Nówkę chyba za 2000zł. dostanę?
To rzeczywiście super cena. Teraz się nie dziwie, że tak je chwalą za te pieniądze trudno dostać coś podobnego.
Tak gdybyś kiedyś, chcąc kupić, nie trafił na korzystną ofertę "bazarową" - masz link do sprawdzonego sprzedawcy z Hiszpanii (solojapan). W tej chwili ma tylko czarne, na przykład, ale na ogół są wszystkie z podstawowych modeli.
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pies czy kot?: pies
#27 Wysłany: 2014-08-17, 14:06
Już jest i niebieski, ale najbardziej zaskoczyła mnie cena Marine Mastera. Nie wiedziałem, że można go nowego za 6,500zł. dostać. Jak wygląda sprawa cła?
Już jest i niebieski, ale najbardziej zaskoczyła mnie cena Marine Mastera. Nie wiedziałem, że można go nowego za 6,500zł. dostać. (...)
Można
jogi91 napisał/a:
(...) Jak wygląda sprawa cła?
Tomek był szybszy. Oczywiście nie ma opłat. Ze swojej strony mogę tylko sugerować niecierpliwym skorzystanie z dopłaty za wysyłkę (DHL o ile pamiętam).
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux