Mój casual ostatnimi dniami. Słuszne rozmiary i piękne wskazówki. Zdjęcia bez lampy, stąd ziarno. Również kompresja dała im po tyłku. Zegar nieco siermiężny, więc foty również
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Ostatnio zmieniony przez rafau 2014-04-16, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies
#3 Wysłany: 2014-04-17, 10:07
Będą większe skoro forum zmniejszy z automatu. Obfocę go jeszcze raz na porządnie jak mi lampa wróci z serwisu bo te foty po wrzuceniu na forum średnio mnie samego przekonują
Jeszcze dzisiaj w świetle słonecznym rozproszonym pewnym akcesorium... Foty większe niż poprzednio. Pilocik dostał nowy pas i jest moim zdaniem lepiej.
10.
11.
12.
Ostatnio zmieniony przez rafau 2014-04-17, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
Dobrych kilka lat temu zacząłem interesować się rosyjskimi i radzieckimi zegarkami - wtedy modele z serii Russkij Aviator pokazały się jako nowości. Były to genialne zegarki i w porównaniu do tego co Poljot/Volmax produkował później, tylko zyskiwały na atrakcyjności.
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pies czy kot?: pies
#7 Wysłany: 2014-04-30, 21:07
Mój parę latek ma Jest na 21 kamieniach, co dzisiaj się chyba nie zdarza. Jeśli już gdzieś znajdę któregoś z serii poświęconej 3 pilotom to jest na 17 kamieniach, z inną limitką (przeważnie jest to 200 sztuk).
Swoją drogą, chętnie bym się czegoś więcej o nim dowiedział, ale nie mam skąd