no właśnie nie wiem czy świetny jest z nim jak z moją starą - coś się podoba ale też coś odpycha
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#4 Wysłany: 2014-01-31, 10:28
Jakaś mi znajoma ta bulova
Fajne fotki
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ciniol by Ci nawet takim zacnym Nikonem zdjecia spiętrolił
Jedyne czego komuś może ewentualnie brakować, to napęd mechaniczny. Ale wtedy to byłby zupełnie inny zegarek. A mechanizm jest na tyle oryginalny i niepowtarzalny a sekunda tak fantastycznie płynie się porusza, że i ten argument odpada. Dla mnie to zegarek kompletny od A do Z. A wiem, co mówię, bo po sprzedaniu pierwszego przy pierwszej możliwości kupiłem drugi. Reszta to albo czepianie się, albo kwestia gustu we wzornictwie.
Pies czy kot?: kot
#12 Wysłany: 2014-02-09, 18:11
Z_bych napisał/a:
Jedyne czego komuś może ewentualnie brakować, to napęd mechaniczny. Ale wtedy to byłby zupełnie inny zegarek. A mechanizm jest na tyle oryginalny i niepowtarzalny a sekunda tak fantastycznie płynie się porusza, że i ten argument odpada. Dla mnie to zegarek kompletny od A do Z. A wiem, co mówię, bo po sprzedaniu pierwszego przy pierwszej możliwości kupiłem drugi. Reszta to albo czepianie się, albo kwestia gustu we wzornictwie.
Dobrze Kolega prawi
Mi w wyglądzie czasami, podkreślam czasami, nie pasuje to wypukłe szkło i brak szafirka. Poza tym wszystko jest cudowne, a już w ogóle za te pieniądze...
Kolega Z_bych trochę dzięki mnie kupił drugi egzemplarz, a ja swój kupiłem od Kolegi goTomek po przeczytaniu recenzji kolegi Z_bycha
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#13 Wysłany: 2014-02-09, 21:59
A ja dotąd nie wiem, dlaczego właściwie sprzedałem
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused