#1 Wysłany: 2010-06-03, 00:35 Bardzo proszę o zamknięcie forum
Kumotrowie Adminowie, bardzo proszę o zamknięcie forum na 2 tygodnie od poniedziałku 07.06.2010 Wyjeżdżam do sanatorium (bez dostępu do internetu). Przy obecnym tempie spamowania, ze trzy dni bez przerwy będę musiał siedzieć i czytać co najmniej kilka tysięcy postów, które przez te 2 tygodnie napiszecie
Tak na poważnie, kiedyś nie byłem na forum 3 dni i wyświetliła mi się wiadomość, że przekroczyłem limit nieczytanych postów i część z tych postów została uznana za przeczytane, czy coś podobnego. Jeśli jest taka możliwość, to bardzo prosiłbym żeby ten limit ustawić na powiedzmy 10000 postów ,żebym po 2-tygodniowej nieobecności posty z tego okresu miał oznaczone jako nieczytane.
No chyba, że zrobicie forumową składkę i kupicie mi laptoka , wtedy będę mógł spamować na forum jak tylko skończę zabiegi
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-06-03, 00:47, w całości zmieniany 2 razy
Smoku nabieraj zdrowia coby ci sił na spamowanie wystarczyło na długo!
o ile mnie pamięć nie myli to don Blazos ostatnio coś zmieniał w limicie nieczytanych postów ale najlepiej wyślij mu PM
#5 Wysłany: 2010-06-03, 10:29
Tak, Kadariusie, kiedyś już zwiększałem limit, gdy spamerstwo zaczynało się rozpędzać. Teraz jest w pełnym gazie, więc już zmieniłem na 9999 postów nieczytanych i zarazem 21 dni.
Chyba będę musiał napisać do autora silnika forum, bo my tu bijemy rekordy jakich on nie przewidział. Nie ma zakresu większego niż 9999 nieprzeczytanych postów i to w ciągu roku. Nikt nie przewidział, że można naspamować dziesięć tysięcy w ciągu powiedzmy miesiąca.
Wypoczywaj Smoku, nie wcinaj za dużo dziewic i unikaj podejrzanych typów z baranem wypełnionym siarką.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#8 Wysłany: 2010-06-03, 12:20
Smoku odpoczywaj czynnie , jakies kobiety tam beda , popodrywaj i opowiedz historie swojej kolekcji .
Lekki bajer i mozesz miec naprawde fajnie w tym sanatorium
Już tam z tymi dziewicami to nie przesadzajcie! Niech Smoczysko je, na zdrowie ... Przy obecnej gęstości występowania osiemnastoletnich dziewic - zeszczupleje nam ani chybi ...