Ciekawe, ciekawe. W sumie do wymiany było prawie wszystko, bo i koperta na mniej świecącą, i dekiel, i wskazówki, ale muszę popatrzeć. Tylko gdyby tam ceny pozamieszczał...
#24 Wysłany: 2009-09-17, 00:18
Blaz napisał:
Właśnie Pawwel - poproszę zdjęcia, bo takie rozwiązanie bardzo by mnie ucieszyło.
Teraz nie mam już siły szukać aparatu, ale zdjęcia już robiłem do galerii http://www.chinawatches.f...parnis,168.html . Absolutnie nic nie lata . Wrzucę jutro zdjęcia na ręce, tak prezentuje się lepiej .
Blaz [Usunięty]
#25 Wysłany: 2009-09-17, 09:21
Widziałem te zdjęcia, ale nie sądziłem, że to jest pasek 24mm. Nie widać zmiany, bardzo dobrze to wygląda.
Kurcze Blaz, nieźle szalejesz ostatnio- nowe nabytki i jakieś mody ciekawe Nie poznaję Cię
Blaz [Usunięty]
#27 Wysłany: 2009-09-17, 14:03
Ja modowanie próbuję uskutecznić w każdym zegarku, który do mnie trafi.
Dowiedziałem się o ceny z militarytime i okazuje się, że gdy złożę wszystko do kupy to jest to taki sam poziom cenowy jak w getat. Z tego, co przeczytałem na wus, to jeśli chodzi o części do hommowania a 'la Pam to najlepszą jakość mają te dwa sklepy. Wybrałem getat. Dlaczego? Ze względu na to:
Do każdego homara zakupionego w getat dokładają pasek ręcznie robiony z ładownic. Kolory skóry i nici oraz sposób szycia zależy tylko od nas.