Dzięki wielkie Panowie!
kornel91 Dla mnie wygląda tak jakby AR był wewnątrz, szkiełko jest wyjątkowo przejrzyste.
Daito Generalnie ilekroć jest wybór data / brak daty, wybieram wersję "uboższą", niestety nie zawsze się da. Inna sprawa, że nie czuję się designersko powołany do wybrzydzania Albo coś mi się podoba albo nie, DB akurat wpadł mi w oko, więc nie kombinuję z czym, albo bez czego byłoby mu lepiej
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pies czy kot?: pies
#17 Wysłany: 2013-08-20, 17:57
Kasamene napisał/a:
Daito Generalnie ilekroć jest wybór data / brak daty, wybieram wersję "uboższą", niestety nie zawsze się da. Inna sprawa, że nie czuję się designersko powołany do wybrzydzania Albo coś mi się podoba albo nie, DB akurat wpadł mi w oko, więc nie kombinuję z czym, albo bez czego byłoby mu lepiej
Rozumiem... miałem tak samo przy wyborze Pro Sun'a
Pies czy kot?: pies
#18 Wysłany: 2013-08-20, 19:05
Zegar palce lizać! I ten bezel szafirowy... Ten model, poza Juggernautem, to kolejny DB na którego mam ochotę...
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#19 Wysłany: 2013-08-20, 21:18
Jak mówiłem, że trzeci db mi nie potrzebny to kłamałem...
Tomka mi się podoba bardzo ale te zdjęcia mnie upewniły, że nie ma ucieczki
Kwestia tylko który, ale granatowo słoneczkowych już mam trochę a jedyny czarny monster z plongierowymi wskazówkami zmienił się ostatnio w srebrnonakładane cuś Ala doxa, zatem chyba czarny.
Po co ja tu wc.....