#1 Wysłany: 2013-08-20, 11:27 Deep Blue Pro Aqua 1500 Black
Sprawdziłem pobieżnie przed chwilą. Jest kilka wątków z innymi modelami DB, ale nie ma dedykowanego wyłacznie Pro Aqua 1500. Wklejam zatem cztery zdjęcia DB zrobione przy okazji dzisiejszej, średnio udanej , sesji Benarusa.
Voila:
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Ty wiesz, ja wiem, ale społeczeństwo musi się przekonać
Przypadkowe społeczeństwo może czasami dokonywać przypadkowych wyborów
Druga słitfocia na konkursa, podzielam opinię Tomasza
Ciekawi mnie ile jeszcze zegarków powstanie z użyciem zapasu magazynowego wskazówek od Citizena
Nie jest TAK strasznie, według informacji ze strony to "Price for STRAP ONLY is £29.50 ($47.50 USD ) plus shipping." Pięćdziesiąt dolców piechotą niestety nie chodzi, ale jakoś jeszcze do ogarnięcia
Ten pasek ze Strapcode całkiem całkiem. Dobrze, że tam jeszcze nie trafiłem bo trzeba by od razu zegarek do tego obstalować
Tomek, mój odwzajemnia pozdrowienia. Dobrze wiedzieć, że gdzieś ma się kogoś do pary, jakby co
_________________ Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
Pasek fajny. Chociaż taki masywny zegar to dla mnie tylko bransoleta. To chyba mój kolejny zakup tylko nie wiem kiedy Chyba czarny bym też chciał chociaż mi to i pomarańczowy się podoba. Jeszcze raz gratuluję. Tobie Tomek i Remik również.
Edytka: A szafir ma AR czy nie ??
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-08-20, 16:09, w całości zmieniany 1 raz