Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#65 Wysłany: 2013-07-18, 18:21
Dzieki , powiem ci ze całkiem całkiem ten G , mniejszy troche od GXa co jest zaleta bo GX czasami troche przeszkadzal cyfry wieksze bardziej czytelny choc w GXe nie bylo problemow , ta wibra jest wyczuwalna ? czy lipa ?
Dzieki , powiem ci ze całkiem całkiem ten G , mniejszy troche od GXa co jest zaleta bo GX czasami troche przeszkadzal cyfry wieksze bardziej czytelny choc w GXe nie bylo problemow , ta wibra jest wyczuwalna ? czy lipa ?
Wyczuwalna jest jak najbardziej, ale... bardzo dyskretna.
Nawet nie marze o tym, zeby mnie to obudzilo - jesli myslales o tym jako o budziku, to bym chyba odradzal.
Poza tym pokazuje czas we wszystkich trybach, to jedyny taki G jaki mam, a w trybie pokazywania czasu masz stoper, czy tam odliczanie, co tam akurat w tle leci.
Co by mogli zmienic, to "flash" razem z pipaniem, tego to nie musze miec, a nie mozna odlaczyc.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35110 Skąd: Polska Pd. B
#70 Wysłany: 2013-07-19, 12:43
Aktywność na słońcu wzrosła Wypaliło Ci tarczę - Cezar
.
.
.
....A tu powód przez który przestałem współpracować z yoybuy.com (nie chcieli słyszeć o reklamacji fake'a). Pozytywną stroną całej tej sprawy było nawiązanie współpracy (owocnej do dziś) z innym, pewnym aż do bólu agentem zza Wielkiego Muru
MOD EDIT: sorry Misiu, ale nie. Zdjęcie i fragment wypowiedzi usuwam. Regulamin CW 2) Forum jednoznacznie potępia podróbki. Przez podróbki rozumiemy produkt, który został nielegalnie oznaczony zarejestrowanym przez inną firmę znakiem towarowym.
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-07-19, 14:31, w całości zmieniany 3 razy
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#71 Wysłany: 2013-07-19, 14:14
Krzysiek, taki jak mój
Ja jeszcze baterii nie wymieniałem, ale możesz mi dać namiary jak i za ile.
Kurcze....i zamiast tego fajnego G mam jakieś kropeczki/kreseczki bez sensu...
Zamieniłbym się, ale mam tarczę wypaloną, bateria słaba już ....
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy