Dziękuję. To jeszcze kolega powie na czym polega przełączenie w tryb nurkowy. Po zanurzeniu zaczyna działać głębokościomierz i pokazuje zanurzenie do 50 m.
dokładnie tak. Stestowałem do 5m i działa miodzio.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-06-26, 20:05, w całości zmieniany 2 razy
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
ta jasne Panie świstak a ciśnienie ci batek z doopska nie zerwało na tej głębokości
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
u mnie się mówi batek u mnie to jest na cywilizowanym południu Panie pochodzący z odludnych okolic gdzie były tajne więzienia CIA
[ Dodano: 2013-06-27, 23:12 ]
maciek napisał/a:
Ty się kuwa nie śmiej, mało ducha nie wyzionąłem, żeby ta cholerna wskazówka pokazała wreszcie te 5m.
mi przy 3,5 m - 4 zaczyna tak szumieć w uszach że masakra
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-06-27, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
maciek [Usunięty]
#21 Wysłany: 2013-06-28, 16:28
Ciniol napisał/a:
mi przy 3,5 m - 4 zaczyna tak szumieć w uszach że masakra