Pies czy kot?: kot
#17 Wysłany: 2013-06-03, 18:43
Ram napisał/a:
Dzięki panowie! Fajnie słyszeć że komuś się jeszcze podoba ten zegarek;) Cena jest naprawde zaporowa i tylko ona powstrzymywała mnie od zakupu! Ale zegar z dnia na dzień coraz bardziej cieszy. Rozmiar dla mnie idealny na codzienniaka a od 24h na łapie zrobił zero sekund, pierwszy raz coś takiego widzę!
Bill Yao z MIIK tak reguluje wszystkie swoje zegarki. Mój Kingston do dzisiaj trzyma parametry chrono.
#18 Wysłany: 2013-06-03, 21:34
Kingston to już klasyk, ale nassau też niczego sobie no i ten 3-6-9 sub! Ciekaw jestem tego GMT mastera! Bill ma za dużo fajnych zegarków, chciałoby się je mieć wszystkie:)
Gratulacje.
Dotychczas omijałem wzrokiem ten model na rzecz estetyki Kingston, Nassau ale po dokładniejszym obejrzeniu nosiłbym. Masa zalet, kipi jakością i długowiecznością. Rozmiar sensowny i optymalny.
Kingston najbardziej mi się podoba ale po tym jak musiał być zdjęty z produkcji żeby stworzyć obraz "niedostępnego, elitarnego" MIIK na pewno nie kupię używki.
Pies czy kot?: kot
#22 Wysłany: 2013-06-04, 23:33
Kingston nigdy nie został zdjęty z produkcji. Od początku miało być 300 sztuk. Ludzie na WUS współtworzyli ten zegarek z Billem. Rekordziści czekali na dostawę grubo ponad 3 lata. Ja tylko 2