goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#1 Wysłany: 2013-03-12, 12:59 Seiko SRP155
Niepozorna, choć nie taka mała piątka, z nowym w miarę werkiem 4R36 - czyli 24 kamienie, dokręcanie i stop-sekunda.
W sumie to dosyć nudna, gdyby nie ta zawadiacko wydłużona, czerwona wskazówka sekundowa
A tak poza tym to taki zegar do tańca i do różańca, na basen i na narty, jednocześnie bardzo dokładny: nie prowadziłem szczegółowych pomiarów, ale byłem z piątką przez tydzień na nartach - przez cały czas na ręku, na noc odkładana jak bóg przykazał tarczą do góry Przez tydzień nie sprawdzałem bo nie miałem z czym, ale ustawiona przed wyjazdem, po powrocie późniła się raptem ok. 15 sek.
Nie umiem robic zdjęć, ostrość mi gdzieś ucieka, a w dodatku nawet paprochów nie wydmuchałem
Ale kupie sobie gruszkę i się nauczę
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#10 Wysłany: 2013-03-13, 20:53
Moim zdaniem, ta wskazówka to właśnie +1 do charyzmy
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#11 Wysłany: 2013-03-13, 20:58
Jazz- napisał/a:
Miodzio, też chcę takiego
Eee... no to obserwuj bazarek wkórtce
Jestem też, jak to się mówi, otwarty na różne tam propozycje czy coś
[ Dodano: 2013-03-13, 21:07 ]
I wogle to dzięki za miłe słowa.
Pożyczyłem sobie obiektyw Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM na weekend i tak sobie próbowałem... podłączony do puszki 300D prawie urwał jej gwint
W sumie nie mam doświadczenia z obiektywami makro, swoje fotki robię 50 1,8, w dodatku pogoda w weekend mnie zawiodła... ale będe ćwiczył jak tylko znów będę mógł pożyczyć tą lunetę
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused