Pies czy kot?: pies
#1 Wysłany: 2013-01-08, 23:30 Blokowany z każdej strony
Cześć,
dostałem ostrzeżenie, 2 moje posty zostały wyedytowane. Okej - rozumiem.. Nie przemyślałem tego co piszę (pisałem o tym, że mogę coś wykonać itp) i faktycznie było niezgodne z regulaminem, mimo iż intencji złych nie mam.
Powinienem mieć wystarczającą ilość postów + staż na forum, żeby w ogóle pisać na jakiś temat. Trochę to słabe dla mnie. Znam się na paskach i wyrobach skórzanych, to raczej normalne, że w takich tematach się wypowiadam. Czy wszystko co napiszę, będzie wzięte jako oferta komercyjna itp?
Żale się tu, nie ze względu na to co wyżej napisałem, ale na zablokowanie mojego tematu w Chinese Boutique, gdzie zamieściłem temat o moich wyrobach. Byłem trochę namówiony przez jednego z forumowiczów (gdy dowiedział się, że dłubie w skórze, to zachęcił mnie, żebym pokazał swoje wytwory).
Pierwszy post znów źle sformułowałem, ale poprawiłem go i nie było żadnych wzmianek komercyjnych. Niemniej jednak zablokowaliście go, w momencie, gdy była dyskusja o skórach słonia... Cały dzień byłem w pracy, nawet nie zdążyłem się wypowiedzieć...
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#3 Wysłany: 2013-01-09, 00:41
Cezar napisał/a:
Przykre...może coś da się z tym zrobić
Zakładania tematów NIKT nie broni.
To jest Forum zegarkowe - pokaż kolego jakie porobiłeś sobie paski do swoich zegarków...wrzuć foty nadgarstkowe.
Twoje prace są fajne - ale jak chcesz TYLKO sprzedawać - to się trzeba stosowac do regulaminu ....a ten nie jest znowu taki hard core
by tak biadolić
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
#5 Wysłany: 2013-01-09, 00:46
Teraz to już nie wrzucę, bo zamknięty (edit: zajrzałem w temat, nawet jest tam zdjęcie na moim nadgarstku)
Z resztą napisałem na samej górze, że pasek, ze strusia noszę na co dzień...
Może zrobienie paska dla kolegi z pracy, to taki objaw mojego handlu i ogłaszania się?
Pojawiasz się, w pierwszych postach opisujesz jakie to wspaniałe wyroby robisz, proponujesz, że możesz zrobić pasek. Na uwagę, że jednak dobrze by było zapoznać się z regulaminem i go przestrzegać reagujesz fochem
Czyste prześladowanie
Zapoznaj się z regulaminem forum i bazarku. Po spełnieniu wymagań będziesz miał drogę otwartą.
Za następne dyskusje z decyzjami administracji dostaniesz kolejne ostrzeżenie
A pokazywac prace-jak najbardziej mozna. Tylko zgodne z tematem forum, I Nie zawierajace ofert handlowych-na to trzeba side zasluzyc aktywnym uczestniczeniem w zyciu forum.
Kolego - ja , mając na koncie juz ponad 100 postów, żyjący tym forum też próbowałem ( w nieświadomości) dać coś na bazarku .
Dostałem kosza . 69 postów i 2 miesiące to niewiele .
To zabezpieczenie przed gośćmi co traktują takie fora jak allegro .
Myślę ze w Twoim wypadku tak nie jest więc nie martw się tym.
_________________ I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
#11 Wysłany: 2013-01-09, 07:45
Do modów: wylewam żale, ale tego nie zabraniacie w regulaminie.
Wypowiadacie się cały czas schematami, jakbyście nawet nie przeczytali, tego co napisałem.
Nie będę się więcej tłumaczył, bo wszystko już napisałem. Możecie kpić do woli.
#13 Wysłany: 2013-01-09, 07:50
ALAMO Nie wiem co chcesz osiągnąć dając mi ostrzeżenie z opisem: "przemyśl sobie", ale na pewno jesteś z tego dumny.
Maras68 [Usunięty]
#14 Wysłany: 2013-01-09, 07:53
Charin to tylko regulamin, myślę że Mody nie mają złych intencji, popracuj troszkę z nami,
poudzielaj się, może się Tobie u nas spodoba,
a i pacha sprzedasz nie jednego, to pewne...
Sylwek [Usunięty]
#15 Wysłany: 2013-01-09, 08:04
charin, kolego ja obecnie mam tu drugie życie . Choć w pierwszym miałem około 3 koła postów ,to w tym musiałem zaczynać od nowa .... myślisz,że narzekałem??
Nie,bo swoje odbębnić trzeba ,tak że głowa do góry ,zacisnąć zęby i naprzód...