Pies czy kot?: pies
#61 Wysłany: 2013-01-03, 18:09
Myślałem ostatnio o nowym "pilocie" Orienta, ale skoro sprawa z P.24 wygląda tak jak wygląda, to chyba jednak trochę zaczekam
Projekt bardzo mi się podoba i czekam na dalsze informacje...
My też kurka nie wiemy
Kaszanka z wykonawstwem 303 nam skutecznie "przemodelowała" drugą połowę ubiegłego roku Musieliśmy przetasować porządnie całość naszych planów, i na tę chwilę mogę powiedziec tylko tyle : w produkcji jest tryciak - i powinien być gotowy do prezentacji w styczniu. Batory, RWD i P.24 będą na dniach składane. W produkcji jest Nawigator - i tutaj liczymy na luty/marzec. Następne pójdzie automatyczne chrono, a na II połowę roku planujemy elegancika z damianowej stajni - zaczęliśmy kombinacje z moonphase, ale one wymagają poważnej modyfikacji mechanizmu bazowego żeby spełniać nasze wymagania - a to oznacza wykonanie nowych tarcz, bębnów, sprężyn ... jednym słowem, kupa roboty przed nami i Marcinem
Postaramy się też przed wakacjami pokazać kolejne z serii "Polskie okręty podwodne".
ALAMO, dzieki, ale te terminy to planowane premiery sampli, czy juz egezmplarzy dla ludu? Tzn. nawigator w lutym/marcu juz do kupienia, czy dopiero model przedprodukcyjny?
Tego ci nie jestem w stanie powiedzieć, bo zwyczajni nie wiemy. Przed nami prawie miesiąc wolnego w Chinach, i jak to wpłynie na terminy to nikt nie wie Wiem co możemy mieć o końca stycznia - i nad tym się skupiamy.
Batory, RWD i P.24 będą na dniach składane. W produkcji jest Nawigator - i tutaj liczymy na luty/marzec. Następne pójdzie automatyczne chrono, a na II połowę roku planujemy elegancika z damianowej stajni
ALAMO napisał/a:
kolejne z serii "Polskie okręty podwodne".
Kto mi to wszystko zasponsoruje ja się pytam qwa.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-01-05, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: kot
Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#72 Wysłany: 2013-01-05, 15:23
Michał G. napisał/a:
ALAMO napisał/a:
Batory, RWD i P.24 będą na dniach składane. W produkcji jest Nawigator - i tutaj liczymy na luty/marzec. Następne pójdzie automatyczne chrono, a na II połowę roku planujemy elegancika z damianowej stajni