Nie, wspominam tego Orisa, który jest IMO paskudny Ale może ma ładne pudło
Niech Osoba się nie wyraża
Co prawda tamtego już nie mam ale mam nową wersję BC3 i wszelkie próby deprecjonowania urody w/w zegarka będę tępił z całą surowością
Gdzie ten taboret?
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-12-19, 17:32, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies
#34 Wysłany: 2012-12-19, 15:50
Orisy są fpytę
wczoraj otrzymałem folder ze wspomnianym limitowanym (do tylko 1932 sztuk ) Big Crownem i nawet wszedłem sobie go oblukać u dystrybutora, bo mnie zaciekawił i... pierwsze co, to zobaczyłem cenę 6000zł to lekka przesada, nawet, jeśli 20-30% jest do urwania, to uważam, że to porażka za "standardowe" EDC.
Co do Seiko - może i fajny (podobno świetnie wykonany), ale nie mój typ i mnie nie nawilża... za to jeśli cieszy właściciela, to najważniejsze.
Zdjęcia super!
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#37 Wysłany: 2012-12-19, 23:45
...czy to taki sam jak ma Piotrek (Pisar)?
Pisałeś, że gabarytowo podobne - ale nawet jeśli to jest PO 42 - to sam nie wiem....
Mnie w tym zestawieniu - podobuje się bardziej MM, ale gdyby to była PO z czerwonymi cyframi.......to byłoby odwrotnie.
Inna rzecz że przy tej cenie to bezele powinny mieć superluminowę - a dodatkowo w dekiel powinno sie wsadzać kapsułki DolceGusto i koronką powinna lecieć aromatyczna kawa