#16 Wysłany: 2012-12-15, 19:52
No to tym bardziej jest nadzieja ze w realu faktycznie moze zachwycic. Obejrzalem tez filmik po napisaniu juz posta - no jest moc
Boli mnie jednak ze do brazowego wpakowali czernione wskazowki... Moze by szlo to wypolerowac? Tylko, czy nie dopoleruje sie do sreberka a nie zlota... Tam ten czarny na wskazowkach to tak chyba ni w 5 ni w 10
#18 Wysłany: 2012-12-15, 20:12
na renderach we wszystkich wygladaja tak samo, to jest pewnie tak jak u Ciebie. W czarnym to gra w brazowym wolalbym cale zlote. Poza czytelnoscia, optycznie by sie wydawaly wieksze.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#24 Wysłany: 2012-12-16, 01:36
Mimo, że kwarc to zegar zajebibi. Nosiłbym
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Woytec60 [Usunięty]
#25 Wysłany: 2012-12-16, 09:06
machlo napisał/a:
Woytec60, mechaniczne chrono ma jedną wadę - zegarek z takim mechanizmem to duży i gruby odważnik zwykle. Wolałbym termokonmpensację dodać, poprawić celność sekundowej, większy moment obrotowy silniczków, żeby grubsze stalowe wskazówki można było zastosować, zdobienia mechanizmu, itp. W skrócie HEQ chronograf.
To wszystko prawda ale gdyby Seiko wstawiło mu werk HEQ to też kosztowałby kilka tysięcy dolarów
PS
Jakby Ci się kiedyś znudził to pamiętaj o mnie, proszę