Iks, na pasku jest fajniejszy. Zapytaj Tomka. Weź na kajdanie i mi go przeslesz
A co do mojego - brązowego byś kupił???
Czarny jest sergut i nawet olrajt. No i nastajaszczij! A jak będziesz miał za dużo czarnych, to opchniesz jakiś po taniości
Czarny jest sergut i nawet olrajt. No i nastajaszczij! A jak będziesz miał za dużo czarnych, to opchniesz jakiś po taniości
Właśnie ja się tak zastanawiam..., że w sumie inne kolorki to tak trochę na siłę u mnie, bo czarny i zbliżone noszą mi się najlepiej jednak. Kurde - nic nie piję, żepy po pijaku nie kliknąć
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-11-30, 22:40, w całości zmieniany 2 razy
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Widziałem tą Bulowę (tego Bolovę raczej). I w tym zegarku są fajne dwa elementy: przeciwwaga sekundnika i kolor
Ale zawsze powtarzam - jak dobrze, że jesteśmy różni
[ Dodano: 2012-11-30, 23:40 ]
Iks napisał/a:
Właśnie ja się tak zastanawiam, że inne kolorki to tak trochę na siłę, bo czarny i zbliżone noszą mi się najlepiej jednak. Kurde - nic nie piję, żepy po pijaku nie kliknąć
Kurcza, gdyby ta srebrna nie kosztowała 2 razy tyle co te z ciemnymi tarczami to już bym brał! Ogólnie super koperta. Gratuluję posiadaczom
missed555 [Usunięty]
#29 Wysłany: 2012-12-01, 07:32
stfraw napisał/a:
Kurcza, gdyby ta srebrna nie kosztowała 2 razy tyle co te z ciemnymi tarczami to już bym brał!
A ja bym brał taką ale brakuje mi szafiru w cenie
Ostatnio zmieniony przez missed555 2012-12-01, 07:49, w całości zmieniany 3 razy
modrzew [Usunięty]
#30 Wysłany: 2012-12-01, 09:50
To ja dam przeciwwagę dla tych ochów i achów - kupiłem toto jakiś czas temu z ciekawości i niedługo potem poszło do ludzi...
Zegar ciekawy, jest kilka fajnych smaczków, ale po pewnym czasie sam nie wiedziałem co mnie tak początkowo urzekło.