Santino, z fotkami to walczę ile wlezie ale w moim wypadku to jest
ALAMO, zryli go poprzedni właściciele, ja z nim powalczę i doprowadzę go do stanu "jak nowy".
Mnie się ten zegar widzi i to bardzo ale znając zaawansowanie mojego ADHD góra pół roku u mnie zabawi.
Monter, dla mnie on jest tak po środku pomiędzy lotnikiem a nurkiem z delikatnym wskazaniem na lotnika. Do nurkowania to tylko chyba to 200m na deklu uprawnia.
_________________ Nikt nie jest na tyle inteligentny żeby nie wyłapać taboretem w ryj.
Kijem Wisły nie przepłyniesz.
Głową muru nie przeskoczysz.
Nie wszystko złoto co się święci garnki lepią.
pmborek, ot tam od razu 200 metrów
Mnie z nurkiem sie kojarzy bo: wskazówki jak "vintadźowe" nurki, czy tez np. Amfibie, no i ten obrotowy bezel na zewnątrz
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Na pasek go wrzuć i od razu będzie lepiej Poza tym zegar super jak już mówiłem wcześniej chyba z 10 razy
_________________ Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
Pies czy kot?: kot
#14 Wysłany: 2012-09-18, 14:16
Monter napisał/a:
pmborek, ot tam od razu 200 metrów
Mnie z nurkiem sie kojarzy bo: wskazówki jak "vintadźowe" nurki, czy tez np. Amfibie, no i ten obrotowy bezel na zewnątrz
Dla mnie też.
Jak pisze "Krisp1" na pach z nim. Będzie klawy.