Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#16 Wysłany: 2012-06-15, 15:10
tessio napisał/a:
Ja przez maskowanie w photoshopie. Pewnie można jakoś inaczej, ale w programach graficznych jestem cienki jak polsilver, dlatego biorę się za naukę, bo można zdecydowanie podciągnąć jakość zdjęcia usuwając choćby taką pierdołę z tarczy (robiąc zdjęcia w domu staram się jednak, żeby nic mi się nie odbiło już przed zrobieniem zdjęcia, ale nieraz jest taki kąt, że ciężko to uzyskać.).
Kiedys to sie robilo poprzez filtr polaryzujacy na obiektywie,a nie w zadnym fotoszopie
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Napisałem to pół-serio, podoba mi się, ale jednak chyba już aż tak do mnie nie mówi. Gdyby był z automatycznym werkiem i bez chrono to pewnie miłość nadal by trwała.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-06-15, 20:35, w całości zmieniany 1 raz