Wiek: 44 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 480 Skąd: Tarnobrzeg
#1 Wysłany: 2012-06-14, 22:16 Chronotac GMT PanAm
Witam wszystkich,
Od kilku tygodni jestem szczęsliwym posiadaczem Chronotaca GMT w wersji PEPSI . Od chwili otrzymania, zegarek praktycznie nie opuszcza mojego nadgarstka
Ostatnio odwiedziłem dobrego kolegę, który zajmuje się fotografią no i troszkę pobawiliśmy się z tym zegareczkiem. Oto niewielka próbka tego co wyszło:
Wkrótce postaram się wrzucić coś więcej...
PS. Wielkie dzięki dla Wojtka za czas jaki nam poświęcił. Acha, jeżeli ktoś poszukuje dobrego fotografa na różne okazje to oczywiście mogę dać namiary...
Wiek: 44 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 480 Skąd: Tarnobrzeg
#6 Wysłany: 2012-06-15, 07:24
Dzięki kumotrzy za dobre słowo W przyszłym tygodniu postaram się wrzucić więcej
Fotki świetne, ale zegarek też niczego sobie. Moim zdaniem świetnie wyszedł na tym logo PanAm...
Ja przez maskowanie w photoshopie. Pewnie można jakoś inaczej, ale w programach graficznych jestem cienki jak polsilver, dlatego biorę się za naukę, bo można zdecydowanie podciągnąć jakość zdjęcia usuwając choćby taką pierdołę z tarczy (robiąc zdjęcia w domu staram się jednak, żeby nic mi się nie odbiło już przed zrobieniem zdjęcia, ale nieraz jest taki kąt, że ciężko to uzyskać.).
Ostatnio zmieniony przez tessio 2012-06-15, 13:14, w całości zmieniany 1 raz