Pies czy kot?: pies
Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35157 Skąd: Polska Pd. B
#18 Wysłany: 2009-12-25, 02:15
Fazi64 napisał:
Witam,
A mnie sie bardzo podoba - i ma zejscie na "Jebaju" - ciezko trafic w miare kokretna cene...
Witam,
A jednak sie udalo - bedzie po Nowym Roku pierwszy sikor (na dobry poczatek - mam nadzieje)...
Wozu [Usunięty]
#19 Wysłany: 2010-01-25, 21:35
Witam Panów serdecznie.
W temacie jestem słabiutki kolekcja moja liczy zaledwie kilka sztuk na forum natknąłem się przypadkowo. Oglądam czytam i stało się zobaczyłem Go!
Zacni Bardowie rzeknijcie mi jak najprościej i najtaniej kupić takie cudo jak ten regulator. Czy on jest tak wykonany jak wygląda? Jaki jest wysoki z uszami? Mam bardzo szczupły nadgarstek a czuję że jak go nie będę miał to się w sobie zamknę .
Już go na ebay wyszukałem i nawet się już dla niego zalogowałem. I wybaczcie może głupie pytanie jak go wylicytuje (na razie tylko obserwuje) to płacąc przelewem przez PayPal płacę normalnie złotówkami z jakimś tam przelicznikiem?
Może ktoś chce się pozbyć tego zegarka i tanio może odkupię? Zegarek mnie przytłoczył jest wspaniały, zastanawiam się czy naprawdę jest tak dobrze wykonany na jakiego wygląda.
opłata przez paypal polega na zapłacie w walucie licytowanej a paypal obciąża cię w PLN po przeliczeniu wg swoich średnich kursów. Przeliczniki są dość uczciwe więc można bez obaw licytować.
Jeśli nie masz jeszcze konta na paypal to samo założenie trwa dość krótko i obecnie nie trzeba mieć do niego karty kredytowej.
BTW - napisz kilka słów o sobie w stosownym wątku!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
PayPal ściągnie Ci w PLN po przeliczeniu według kursu z danego dnia (zapewne obciążonym stosownym narzutem - ale nie jest to jakaś tragedia).
Popatrz w dział Linki i Adresy - jest kilku sprzedawców na Zatoce, którzy są sprawdzeni i oferują dobre sprzęty. Niestety są również czarne owce, zdecydowanie warto ich omijać szerokim łukiem.
Poza tym masz kilka sklepów, mających duże uznanie wśród kumotrów. Dwa z nich są w reklamach na górze strony. Kolejne znajdziesz na forum
Wozu [Usunięty]
#23 Wysłany: 2010-01-25, 21:58
Wielkie dzięki za szybkie odpowiedzi Kumotrowie. A może ktoś z Was pokusi się żeby ebay załączyć i sprawdzić ten zegar bo tylko jeden wyszukałem i na razie za 0,99$ stoi. czy warto licytować w tej aukcji i ile zalicytować? I w ogóle ile wart jest ten zegarek tak naprawdę żeby nie przepłacić? Bo ceny czytałem i 13$ i 20 kilka? Nie powiem bo to grosze są? A ile zalicytować co by nie przepłacić?
Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#29 Wysłany: 2010-01-25, 22:42
Zdziwiłbyś się....
Niedawno widziałem, że za 68 $ poszedł (+20$ wysyłki ofc)
to zależy jak Ci zależy - licytacje u tego sprzedawcy są co 6 dni więc jak nie teraz to za tydzień... ja za przepłacanie uznałbym ponad 41 $ licytacje ale to moja osobista opinia (trochę sknera ze mnie ) :%