Szymek, wbrew pozorom ta Rakieta nie jest taka ciężka na jaką wygląda, na nadgarstku dobrze się układa, jest o wiele wygodniejsza niż np. Orient patelnia.
Wyglądała tak masywnie .
A kolekcyjkę masz zarąbistą , moja przy tym to kropla w morzu .
Pies czy kot?: pies
Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35173 Skąd: Polska Pd. B
#96 Wysłany: 2012-04-24, 15:07 Tych zegarkow (i jeszcze innych) na Zlocie nie zobaczycie
No niestety nie dam znowu rady sie zjawic w Zgierzu (pewnie juz niedlugo zostane jedynym wirtualnym bytem na Forum)
Ale takie zycie... Nie chce sie tu za bardzo rozpisywac, bo to sprawy osobiste, ale pewnie wiekszosc i tak wie o co chodzi (ciezka przypadlosc ojca - Alzheimer - teraz juz wiecie, dlaczego nie lubie zartow na ten temat )...
Ale Ad Rem (sorry za nie najlepsza jakosc, ale noca robione i swiatlo watle bylo):
.
.
.
.
(reszta w innych domkach i czesto pokazywana w nadgarstkowych)...
Bawcie sie dobrze i wspomnijcie przy lekturze druha misia
Licze na wyczerpujaca relacje i dokumentacje zdjeciowa (jak co roku)...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ja się tylko grzecznie pytam, jak się organizujemy - czy Ty pakujesz swoją kolekcję i przyjeżdżasz do mnie, czy na odwrót?
_________________ ...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35173 Skąd: Polska Pd. B
#100 Wysłany: 2012-05-04, 21:55
Bartek - chetnie, chetnie (jak tylko okolicznosci pozwola ) - a moze tym razem na Czarnym Groniu_KLIK - niedaleko od miejsca, ktore ostatnio pokazywales (Przelecz Kocierska) - a bardziej kameralnie i spokojnie
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2012-05-04, 21:58, w całości zmieniany 1 raz