tylko się tak czasmi nie umyje fleja po robocie co ?
spoko, ładna
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-02, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
z facetami jest tak że jak ma ładne włosy to nie musi ich mieć dużo
może z zegarami też tak jest? im mniej na tarczy tym lepiej
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
sylwek [Usunięty]
#8 Wysłany: 2012-04-02, 18:36
ciniol, wreszcie cuś mądrego
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
teraz kolej na ciebie
trzymamay kciuki, może się uda
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-04-02, 22:43, w całości zmieniany 1 raz