Kumłotr A. ...ski się bał że dostał karę administracyjną za niskie zaangażowanie i gadatliwość
Blaz [Usunięty]
#6 Wysłany: 2010-01-20, 21:39
Z braku podforum technicznego potraktujmy "A może by tak..." jako techniczne podforum.
Dzisiejsza wiadomość z fora.pl:
Cytat:
Przepraszamy za utrudnienia związane z automatycznym logowaniem na forum oraz widocznością zalogowanych użytkowników. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Z nieoficjalnych wiadomości można wnioskować, że to jest bardzo potężna awaria i dotycząca nie tylko fora.pl. Pozostaje zatem uzbroić się w cierpliwość. Serwery też mają prawo do swojej świńskiej grypy.
#7 Wysłany: 2010-01-20, 22:22
ALAMO napisał:
Kumłotr A. ...ski się bał że dostał karę administracyjną za niskie zaangażowanie i gadatliwość
Wypraszam sobie podglądanie moich myśli!
Blaz [Usunięty]
#8 Wysłany: 2010-03-30, 20:21 Problemy z autologowaniem - sposób
Jako że kilka osób zgłosiło problemy z autologowaniem to trochę pogrzebałem. I chyba wygrzebałem przyczynę.
Wchodzimy do swojego profilu. Jeśli mamy problem z autologowaniem to zaznaczamy NIE.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-05-14, 15:23, w całości zmieniany 3 razy
auza [Usunięty]
#9 Wysłany: 2010-03-31, 12:19
Nie mam w profilu takiej zakładki.
Blaz [Usunięty]
#10 Wysłany: 2010-03-31, 12:24
Zobacz jeszcze raz. To jest trzecia tabelka od góry. Najpierw są Obowiązkowe Dane Rejestracji, potem Informacje Profilu, a następnie Preferencje. I w tych Preferencjach pierwsza opcja.