Ponosiłbyn też takiego Oriencika, ale cenka kuna ciut za duża.
wyluzuj
machlo ma pałeczkowatość palców, to źle dla niego wróży
za niedługo będzie wyprzedawał swoje sikory żeby mu na leki starczyło
dr House
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
ciniol, aż sprawdziłem o so chozi i na szczęście nie mam tego, a dla was na nieszczęście, bo się go nie pozbędę.
No jak nie jak tak (za wikipedią) "Wiąże się z występowaniem tzw. paznokci zegarkowych". No jak zegarkowych to jak dla mnie idealnie pasuje bo ja tu same zegarki widzę
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
czujesz się zmęczony, naprawdę zmęczony, twoje powieki ciążą czujesz że nie ma potrzeby dalej męczyć się i mieć otwartych oczu, gdy powiem pstryk zaśniesz .....
pstryk
dobrze a teraz udaj się na najbliższą pocztę i wyślij na mój adres zegarek którego zdjęcia zamieściłeś
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ