Nie ma bransolety, cena minimalna jest ustawiona na poziomie 180 funtów .. Pisałem do sprzedawcy, nie chce wysłać do Polski .. Odpuszczam, zresztą bardziej kręci mnie niebieski ...
Jest też Janek , ten zegarek był sprzedawany tylko na bransolecie. Podobno zginęła. Nowy kosztował $180-200 a koleś ustawił cenę min. na poziomie 180 funtów (za tyle chciał sprzedać poza aukcją). Odpuściłem, co innego, gdyby to była wersja blue, wtedy pewnie bym kupił.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2012-02-25, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
To praktycznie model nie do kupienia, używane pojawiają się bardzo rzadko i osiągają zbliżone do 1000zł ceny. Do tego jeden z najbardziej udanych zegarków Pulsara. Ktoś, komu się podoba - kupi. Wg mnie wersja niebieska jest dużo ładniejsza i nad nią poważnie bym się zastanowił (czyli prawdopodobnie w poniedziałek już by był w drodze .. ).
Ostatnio ogólnie ceny mam wrażenie poszły w górę. obserwowałem Monstrum, nawet zdecydowany byłem, za 220 funtów. A nówki chodziły za 300 baksów, na dodatek dolar bł sporo poniżej 3 złotych...