Pies czy kot?: kot
#31 Wysłany: 2012-02-24, 08:51
Ja kupiłem ostatnio inny model z Conrada ( dom wysyłkowy niemiecki) i jest to jak najbardziej produkt Sea-Gulla. Wykonanie ok. Z tyłu, czyli na deklu wyraźnie napisane iż Sea-Gull wyprodukował dla Conrad. Jak Ci sie podoba ten zegar to klikaj i ciesz się , że jest tani.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#32 Wysłany: 2012-02-24, 09:06
mówicie i macie, zakupiony jak dojdzie i chwile pochodzi to coś skrobnę
dzięki za pomoc
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Woytec60 [Usunięty]
#33 Wysłany: 2012-02-24, 09:30 Re: mewka z allegro
Ostatnio zmieniony przez Monter 2012-02-24, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60 [Usunięty]
#35 Wysłany: 2012-02-24, 10:07
Pewnie od Miyoty by podpasowały ale to tylko przypuszczenie.
Niech się fachowcy wypowiedzą.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#36 Wysłany: 2012-03-02, 22:31
http://aukcjewp.wp.pl/zeg...2159264639.html
już w domu u mnie i wiecie co? qfa nie umiem go nastaić
ale rozpracuje to, nie będzie zegarek pluł mi w twarz, w końcu magister jestem kij z tym że humanista
wstępna ocena
pudełko -10 ale w sumie na kij mi pudełko i tak z szaleństwem w oczach zawsze szukam instrukcji i pudełek odłożonych w takie miejsce żeby nie zgubić
instrukcja zero bezwzględne ( gdzie instrukcja dla idiotocośtamcośtam )
wykonanie - ile moge dac maxa?
no wyrwało mnie z butów
zegar za 195 zeta a wykonanie de lux, jakbym umiał demontować zegarki to walnąłabym na tarczy "speciale for Ciniol" i pokazał kolegom z pracy, a co
niech myślą że zamówiłem zegarek only for me
kto bogatemu zabroni
ale tak poważnie to na tej tarczy raczej nie dałbym rady nic farbami ale na płaskiej....
jest ktoś z katowic lub zabrza który pomoże rozmontowac czibasa augusty rejnoldsa żebym mógł zabawić sie z tarczą?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-02, 22:33, w całości zmieniany 1 raz
http://aukcjewp.wp.pl/zeg...2159264639.html
już w domu u mnie i wiecie co? qfa nie umiem go nastaić
ale rozpracuje to, nie będzie zegarek pluł mi w twarz, w końcu magister jestem kij z tym że humanista
wstępna ocena
pudełko -10 ale w sumie na kij mi pudełko i tak z szaleństwem w oczach zawsze szukam instrukcji i pudełek odłożonych w takie miejsce żeby nie zgubić
instrukcja zero bezwzględne ( gdzie instrukcja dla idiotocośtamcośtam )
wykonanie - ile moge dac maxa?
no wyrwało mnie z butów
zegar za 195 zeta a wykonanie de lux, jakbym umiał demontować zegarki to walnąłabym na tarczy "speciale for Ciniol" i pokazał kolegom z pracy, a co
niech myślą że zamówiłem zegarek only for me
kto bogatemu zabroni
ale tak poważnie to na tej tarczy raczej nie dałbym rady nic farbami ale na płaskiej....
jest ktoś z katowic lub zabrza który pomoże rozmontowac czibasa augusty rejnoldsa żebym mógł zabawić sie z tarczą?
Link mi nie bangla
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
Monter, Jedyny problem z tym sklepem to taki, że nie są wstanie zapodać jakiejkolwiek innej fotki niż ta z aukcji
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
#40 Wysłany: 2012-03-03, 12:06
do 2 dni postaram się pobawić z makro w aparacie to wstawie foty
#42 Wysłany: 2012-03-04, 13:22
przeszklony dekiej z napisem all stainless steel 3ATM water resistant
a na wahniku 40 jewels
Ostatnio zmieniony przez Monter 2012-03-04, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
#44 Wysłany: 2012-03-04, 17:14
tu już nie poradzę nie mam suwmiarki a mierząc linijką to już nie to
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
#45 Wysłany: 2012-03-04, 17:28
ciniol napisał/a:
tu już nie poradzę nie mam suwmiarki a mierząc linijką to już nie to
Tak pi razy oko, przystaw noo do marysi albo portugalca