Dzięki bardzo za uznanie, bardzo przyjemnie jest być znienawidzonym przez Kolegów, bo przecież nienawiść do właściciela zegarka, jest na tym forum największą pochwałą dla urody czasomierza
svedos napisał:
:evil:"0" /> "0" /> tak Cię nienawidzę, zawłaszcza za Poljota obserwacyjnego
Sylwek, tego Poljota dorwałem na allegro jakieś półtora roku temu za 202 zł, i co dziwne nie było to kup teraz, licytacja trwała parę dni, ktoś dał 200 zł, ja przebiłem na 202 zł i wygrałem, sam się dziwię, bo jak na taki zegarek to nie jest drogo.
zgodnie z obietnicą dodaję fotki nadgarstkowe kamiennej rakiety (w tle fuksjowy dywan )
takie wynalazki jeszcze wiszą sobie na ścianie. Jantary kupiłem dwa w komplecie - jeden nowy nieużywany z paszportem (leży zapakowany tak jak wyszedł z fabryki), a drugi trochę używany po wizycie u zegarmistrza trafił na ścianę. Kukułka chodziła w domu jakieś 20 lat temu, po czym zepsuła się i trafiła na strych. Kilka lat temu reanimował ją zegarmistrz. Maj jeszcze 3 nówki nigdy nieużywane kukułki, to stara mogła iść do użytku
Karol to Poljot obserwacyjny trafił Ci się jak Kadariusowi GS ( ja poluję na takiego od dawna i jak coś się pojawi to cenę ma taką że odpuszczam), piękne są Twoje zegarki i naprawdę jest czego zazdrościć i za co nienawidzić.