Karolewskiej a powiedz Panie kolego jak ten góral u Ciebie chodzi ?
Mój SARB w pierwszej dobie na ręku coś z 6-7 sekund na plus zrobił. Te mechanizmy w tych Seikaczach trochę się docierają i lepiej dokładność trzymają ?.
ETA w Kemnerze robiła mi za nowości 5-6 sekund na dobę, a teraz nawet 3 sekund nie spieszy.
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
No fakt, że jak ma się 20 zegarków to czas biegnie inaczej
Przy 3 sztukach idzie to kontrolować
Szkoda, że data w Alpiniście zmienia się tak byle jak. Już od razu po godzinie 23 w okienku datowym cyfry się przestawiają. W ETA w Kemnerze za za 5 minut godzina 24 i pstryk przeskoczone na dzień następny.
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2012-01-29, 14:16, w całości zmieniany 2 razy
Santino, ja tez do nato sredniawo od zawsze nastawiony, ale od kliku dni nosze dzika na zulu i tego na nato... cholernie mi sie zaczyna podobac mam jeszcze jednego zulu do zainstalowania ale szukam odpowiedniego zegarka
Piekny zegarek i świetny pod każdym względem zdjęcia też debeściackie, ale pasek chyba nie te klimaty w praktycznym noszeniu
Ja w każdym razie zainspirowany tymi kolorami paska do Alpinisty zamówiłem sobie u Pana PATINI czarny z przeszyciem białym oraz czerwonym. Będzie git
Na zdjęciach to wychodzą pięknie jak np. na tym poniżej.