#10 Wysłany: 2012-02-18, 18:52
walta sie niewiele brakowalo, a czarny by juz lecial... na ebayu jest jedna dobra oferta na gumiaku. Niesety, kasa poszla na 2 inne, ktore cudem znalazlem w tym tygodniu po prawie roku poszukiwan. Rewolwer nie ucieknie jednak, moze i waluta zejdzie w tym czasie
kasa poszla na 2 inne, ktore cudem znalazlem w tym tygodniu po prawie roku poszukiwan. Rewolwer nie ucieknie jednak, moze i waluta zejdzie w tym czasie
no to zaocznie w błoto pośniegowe , znając Ciebie to coś kozackiego żeś kupił
#14 Wysłany: 2012-02-18, 21:08
Iks napisał/a:
no to zaocznie w błoto pośniegowe , znając Ciebie to coś kozackiego żeś kupił
Zluzj poslady - nie doznasz szoku sadze 2 niedrogie bateryjki, no 3 tak naprawde, bo jedna w 2 wersjach kolorystycznyh do wyboru bedzie
Nie zapeszam jednak, bo jednen to model ktorego fotki na wus wyjaraly mi szrame juz ze 2 lata temu /retro bullheadzik/. Niestety nieprodukowany od kilku lat. Szukalem co kilka dni od wielu miesiecy na ebayu uzywek... Znalazlem nowke, w jakims zapyzialym e-sklepiku w Holandii bez angielskiej wersji strony, wpisujac w googlu bledny numer modelu... Wisial w tym sklepie pod zlym numerem ze spora przecena... Kliknalem, zaplacilem i czekalem na zwrot kasy /albo nawet jej przepadek/ i info, ze niedostepny, ze pomylka... Dostalem jednak nr listu przewozowego nastepnego dnia... Nie uwierze jednak, zanim nie dotkne... To samo, te pierwsze 2 kwarce, wersja biala niedostepna juz nigdzie, poza Francja, a tam 2x zakupy, niby dostepne a na 2gi dzien zwroty na Paypalu z adnotacja brak. Trzeci sklep, nieduzy - tylko wersja fancuska strony, strzal, czekanie na zwrot /lub przepadek kasy - totalnie niebudzace zaufania witryny / - a jednak nr listu przewozowego. No i tak czekam, choc nie wierze tak naprawde, przynajmniej w tego nowego bullheada.
Jednak laczenie bylby za to rewolwer i dlatego kupie go "z pewnoscia, lecz nie dzis"
no nie wiem, nie wiem Ty masz nosa do zegarków cośwsobiemających, a jak jeszcze po swojemu czyli po diabelsku je obfocisz to mimo, że czasem są kompletnie nie z mojej bajki, mam ochotę do providenta lecieć po pożyczkę