Pies czy kot?: kot
#5 Wysłany: 2012-02-17, 00:12
Ale naprawdę ekstra, choć wskazówki może zbyt niebieskie, bardziej granatowe by mi pasowały ale to może wina światła;p
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#6 Wysłany: 2012-02-17, 00:16
one SĄ granatowe - ale na moich fotkach wychodziły na czarne. Jedyne fotki, na których widać, że są niebieskie to te gdzie się błyszczą - przez co wyglądają na jaśniejsze
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#9 Wysłany: 2012-02-17, 00:58
dzięki, tylko ta cholerna wskazówka... , bo tarcza to pikuś - poprawi się.
a tak przy okazji to chciałem podziękować Sylwkowi - za inspirację; pokazanie, że nie jest to trudne (już wcześniej podobały mi się marine ale nie w tych cenach - a tak, mam taniej, i, co najważniejsze, spersonalizowane!); oraz pomoc przy realizacji projektu.
Oraz Pawłowi za pomoc i dobre słowo
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2012-02-17, 01:02, w całości zmieniany 1 raz
A nie wzorowałeś się na tarczy Santino A1? Bo na pierwszy rzut oka to od razu z A1 mi się skojarzyło, tylko wskazówki inne , koperta oraz indeksy 10 i 8 mniej "zjedzone" przez sekundnik. W każdym razie wygląda nieźle. Jedynie wskazówki bym troszkę zmienił i będzie świetnie!
I tym sposobem zmierzamy Kumotry w bardzo słusznym kierunku , dzieki któremu w markecie czy na ulicy nie da się spotkać drugiego takiego samego zegarka. To mi się bardzo podoba. Projekt i wykonanie jak najbardziej ok ,zdecydowanie bym nosił tyle,że ze swoją personalizacją
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...