jak dla mnie jest OK! choć póki co to tylko rendery, jak tylko zobaczę ten dekiel wraz z kopertą na żywca to będę w domu - ciekaw jestem po prostu czy Xicorr pójdzie na całego czy na skróty! po tym poznamy przede wszystkim charakter firmy!
tak czy inaczej już się cieszę na na efekty nowego projektu!!!
Fotki przedprodukcyjnego egzemplarza są już na ich stronie w linku Wiadomości. Na fotkach zegarek zgubił nieco swojego charakteru, szczególnie bezel i tarcza... no szkoda.
Pies czy kot?: kot
#49 Wysłany: 2012-02-14, 22:16
Wooow. Dopiero tu dziś zajrzałem.
Przyznaję się do projektu i firmy
Dzięki za wszystkie uwagi i słowa wsparcia.
Zmian w designie Circle'a już raczej nie będzie bo projekt na ostatniej prostej i skupiam się na dojechaniu do mety.
Ale wszystko jest wnikliwie analizowane i może zostać wykorzystane w przyszłości.
Wkrótce powinny się pojawić informacje nt bliższych i dalszych planów.
A koronka nie jest z d..y tylko z kulki
chociaż, po przemyśleniu, kulka to w sumie złożona do środka d...a
atomtomski, robić ,robić,robić ,, dekiel mua cudaśny, taki ma być w każdym
góra nie mój klimat ,ale życzę cobyście Kumotrze dotrwali do momentu wypuszczenia i mojego zegarka
Pies czy kot?: kot
#54 Wysłany: 2012-02-14, 22:56
chomior napisał/a:
W opisie zegarka jest błąd - powinno być 25 kamieni.
Chomior, pytanko. Skąd taka informacja? Producent półoficjalnie podaje 26. Po rozebraniu doliczyliśmy się 28 sztuk diamentów, ale 2 są w kotwicy i zostaje 26. Ale jak masz lepsze info to dawaj. ST2130 ma trochę chińskich modyfikacji m in. 1 kamyk jest ekstra.
Chomior, pytanko. Skąd taka informacja?
Na deklu masz grawer 25 kamieni
Porównałem opis biblio z tym co wygrawerowałeś na deklu .
Patrz pierwszy post i zwróć uwagę na fotkę wizualizacji dekla.
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
Ostatnio zmieniony przez chomior 2012-02-15, 08:16, w całości zmieniany 2 razy
sylwek [Usunięty]
#57 Wysłany: 2012-02-15, 08:21
chomior napisał/a:
atomtomski napisał/a:
chomior napisał/a:
Chomior, pytanko.
Na deklu masz grawer 25 kamieni
Porównałem opis biblio z tym co wygrawerowałeś na deklu .
Patrz pierwszy post i zwróć uwagę na fotkę wizualizacji dekla.
i tu jest różnica chomiczku miedzy kłalitą milkową, a kincką:
śfajcarom zdarza się często wcale kamlotów nie wkładać ,albo jakie inne szkiełka chociaż piszą na deklu ,że one są oryginales i teges
a kincykom zdarza się wkładać więcej niż piszą , bo im tam nie zależy czy dwa do przodu,czy jak
bo przychodzi skrzynka rubisów i ma się zmieścić w partii zegarków ,jak nie to wycieczka na stadion dla całej zmiany a w śfajcarii ma wystarczyć na partię zegarków i ot cała tajemnica