#1 Wysłany: 2012-02-10, 14:48 Zmiana zasad korzystania z imageshacka!
Bardzo duże zmiany szykują się na imageshacku po 1 marca. Na swoim koncie za darmo będzie można trzymać tylko 500 zdjęć. Te ponad limit zostaną usunięte, poczynając od najstarszych. Te, które zostały wrzucone bez rejestracji, zostaną w ogóle skasowane.
Uczulamy więc, żebyście kopiowali swoje starsze zdjęcia z imageshacka i w miarę możliwości, po wrzuceniu ich na inny serwer lub inny profil w imageshacku, podmieniali linki w swoich tematach. Gdy tego nie zrobicie, bardzo dużo tematów stanie się martwymi. Zwłaszcza te w Fotoplastikonie.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-02-11, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
bow, jesteś informatykiem, postaw serwer, ustal tajne hasło i oczekuj propozycji korupcyjnych
Oczywiście "Brązowi" mają za free , no chyba, że Ty spomarańczowiałeś
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Jam brązowy do szpiku kości, a pomarańczka to jedynie uzupełnienie stanów magazynowych po wyprzedaniu Artego. Najchętniej Ollecha, ale i inny fajny zegar rozważę
A ze mnie to już kiepski informatyk, dzisiaj to utrzymywanie tego bałaganu przy życiu
A ja mam jeszcze pytanie techniczne. Wrzucam sobie fotę na imageshacka. Leży sobie załóżmy dwa tygodnie, wrzucona była do nadgarstkowych. Czy jak ją skasuje z imageshacka (mojego) to ona zniknie w temacie również?
Znajdź te co chcesz oszczędzić, nawet małe, zapisz na dysku i załaduj. A później podmień. Ja swoja recenzję i jedno z galerii tak uczyniłem. Jak masz dużo to syzyfowa praca...