Bibliotek@rz, - bardzo ciekawy zegar... Bardzo ciekawa koperta... chyba też się muszę przyjrzeć takim seikaczykom. Ja tam do fok nie będę wysyłał, tradycyjnie wal w zaspę tudzież błocko
A daj jakieś fotki jaśniejsze i tak z oddalenia, bo z tych ciężko w zasadzie powiedzieć co to jest za zegarek. Na pierwszym wygląda wręcz jakby był w PVD.
dago - Koronka - wbrew pozorom nie wpija się, ale ja noszę zegarek dość wysoko, daleko od nadgarstka.
Łukasz - jak tylko znowu dorwę się do aparata to pstryknę coś w innej konwencji. Jakoś tak sobie ulubiłem fotki w ciemnej, chłodnej tonacji, że czasami zapominam ująć jakoś ciekawie całość.
Blaz [Usunięty]
#12 Wysłany: 2012-01-10, 14:13
Chętnie obejrzałbym go tak z góry, by zobaczyć dokładniej te przetłoczenia/wytłoczenia z boku koperty. Są niesamowite.
#13 Wysłany: 2012-01-10, 14:26 Re: Seiko Ananta SPB019 by Lech
Precyzja wykonania drobiazgow powala. Piekny jest! Poszalalbym po tarczy ze swoim obiektywem makro tak dla czystej przyjemnosci po prostu, bo ma sporo smacznych elementow
Piekny. Mozesz podac linka gdzie kupowales? Tak z ciekawosci po prostu
Strixu - pobawię się swoim Heliosikiem z pierścieniami, choć do tej pory efekty marne, trzeba sporo wprawy i porządny statyw...
Niestety liny nie podam Po prostu zegarek był wystawiony na forum, jako miesięczna używka z foliami w dobrej cenie - z opłatami celnymi wyszło trochę więcej niż połowa europejskiej ceny sklepowej więc mogę być zadowolony.