Dzięki wszystkim! Cyknę coś jeszcze na pewno Zegarek kupiłem u sprzedawcy którego podał strix. Na żywo dla mnie miazga, niedomalowanie samolociku jest widoczne tylko na zdjęciach makro, normalnie trzeba by się mocno przypatrywać. Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia w zegarku za te pieniądze. Całokształt robi świetne wrażenie, dlatego twierdzenia, że wyfocę z dziada króla są mocno przesadzone Zegarek szczerze polecam niezdecydowanym
No pewnie, się nie czepiam przecie
Zegarek wygląda bardzo fajnie a takiego szczegółu pewnie nawet bym nie zauważył gdyby nie fotki makro.
Niby masz rację, ale jak się rodziłem to w kalendarzu imienimy Mariusza były tylko 19 stycznia więc tak obchodziłem i tak już zostało. Potem się namnożyły te terminy w inne miesiące ale ja tego nie ogarniam
A to są jakieś inne niż 19.01 i 31.12?
Ja tam wolę grudniowy, bo mało popularny i nikt nie pamięta, a jako że nie lubię jakoś specjalnie imprez okolicznościowych to mam spokój