Tym bardziej, że właśnie potaniał o 1/3. Tylko co z tego - od kiedy kupiłem Big Mako, to nic innego nie zakładam.
Jak będziesz się przymierzał do następnego zegarka - to kup coś w kopercie z litego metalu. Kwarc, czy mechanik - bez różnicy. Mój dotychczasowy EDC - Citizen po 6 latach dalej wygląda reprezentacyjnie.
Pozdrawiam
Eryk
P.S. A propos domków - kanon jest taki jak przy zegarkach - co Ci się podoba. Od szuflady po rotomaty. Ja domek zrobiłem ze skrzynki po winie.
Ostatnio zmieniony przez Erolek 2011-12-28, 23:44, w całości zmieniany 1 raz
Vitek.p [Usunięty]
#47 Wysłany: 2011-12-28, 23:50
Bo gdzies widzialem magika robiacego skrzyneczki tak ze przypomnialo mi sie... Rotary maja lepsze koperty? Parnisy jak? Bede pamietal zeby luknac na to
Frytejro [Usunięty]
#48 Wysłany: 2011-12-29, 07:10
Parnisa widziales u mnie na rece - sie trzyma i nie wyciera, nie rysuje nawet
Blaz [Usunięty]
#49 Wysłany: 2011-12-29, 09:13
Vitek.p napisał/a:
Bo gdzies widzialem magika robiacego skrzyneczki tak ze przypomnialo mi sie... Rotary maja lepsze koperty? Parnisy jak? Bede pamietal zeby luknac na to
Obydwa intrygujące. Masz jakieś nadgarstkowe tego Parnisa? Co to tak w ogóle za model?
_________________ Let's watch!
Vitek.p [Usunięty]
#59 Wysłany: 2012-07-24, 21:42
Nie mam ale nabede takowe zdjecie. Mam problem z nim jednak. Jedna srobeczka, ktora blokuje teleskop, zniknela nie mam czasu isc z tym nigdzie. Dlategoz tez nie nosze go. To jest Parnis GTM Pink zakupioby w zeszlym roku na forumowym targowisku.