tomcat napisał/a: |
Mozę od razu napisać ze szwajcarskie zegarki to syf i nie mają wystarczającej kontroli jakości ![]() |
Rudolf napisał/a: |
Claro888 powstał z ST-16 przez magiczne dotknięcie koszernego śrubokręta u podnóży najczystszych gór po opłaceniu klimatycznego |
Blaz napisał/a: |
Gdzieś czytałem, że według stawek szwajcarskich przykręcenie wahnika kosztuje więcej niż zakup całego werku, a jak wiadomo zegarek spełnia normy "swiss made" nie wtedy, gdy ponad 50 procent części jest wyprodukowanych w Szwajcarii, a wtedy, gdy CENOWO więcej niż 50 procent całego procesu wytwarzania to koszty poniesione w Szwajcarii. ![]() |
tomcat napisał/a: |
Gwoli ścisłości chodzi mi o modka o ksywie Adi ![]() mam nadzieję że nie wywołam wojny z nieistniejącym form ![]() |
Blaz napisał/a: |
....zegarek spełnia normy "swiss made" nie wtedy, gdy ponad 50 procent części jest wyprodukowanych w Szwajcarii, a wtedy, gdy CENOWO więcej niż 50 procent całego procesu wytwarzania to koszty poniesione w Szwajcarii. ![]() |
Cytat: |
Claro 888 spełnia prawny wymóg, by mógł zostać nazwany szwajcarskim mechanizmem, bowiem zgodnie z prawem szwajcarskim mechanizm jest uznawany za "Swiss" jeżeli: 1) został złożony w Szwajcarii, 2) został skontrolowany przez producenta w Szwajcarii oraz 3) elementy produkcji szwajcarskiej stanowią co najmniej 50 procent całkowitej wartości, bez uwzględnienia kosztów montażu. |
kaido2 napisał/a: | ||
Gwoli scislości to obrabianie kogoś za plecami z jednego forum na innym forum, zwłaszcza gdy one za sobą nie przepadają jest nie na miejscu.Po co wywoływać niepotrzebna burzę. |
kaido2 napisał/a: |
Gwoli scislości to obrabianie kogoś za plecami |
Gwoli ścisłości to też niereagowanie tam na codzienne wręcz tam wtręty tegoż na temat naszego forum też jest nie na miejscu, nie sądzisz? |
A jego historie z podwójnymi/potrójnymi/n-tymi wirtualnymi kontami to już jest od dawna tajemnica poliszynela, oprócz włodarzy jego macierzystego forum. My go traktujemy jak nieszkodliwego wariata, więc burzy to nie wywoła. |
To nie jest moja wina kaido, że twoim "kolegą" w moderce na kiziolu jest modelowy socjopata. |
Człowiek ktoremu udowodniono że zakłąda na forach wiele kont pod róznymi nickami, żeby poźniej części z nich używać do obsmarkiwania ludzi.3 lata temu na kizi wiele osób sygnalizowało,, że należy to sprawdzić,że to się dzieje, i że to nie jest fair. Nikt nie ruszył palcem. Tutaj jak tylko się wychyli na swoich lewych kontach -wpadnie. Jak już wpadl na dwoch. Dlatego siedzi z mordą w kuble, mimo że ma z cała pewnością kolejne osobowości. |