Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#7 Wysłany: 2011-07-17, 08:23
Sposób 1: kup TEN pasek Brosa (jakość rewelacja) i poproś któregoś z naszych pachorobów o zmianę nitki.
Sposób 2: kup TEN pasek Pattini i skorzystaj z usługi ZMIANA KOLORYSTYKI PRZESZYCIA .
Z Hirschami również mam dobre doświadczenia.
Blaz [Usunięty]
#8 Wysłany: 2011-07-17, 09:30
A propos Hirschów: czytałem na niemieckim forum, że na początku przenosin do Chin były problemy z jakością Liberty i kilku pasków z syntetyczną warstwą, ale nie dlatego, że Chińczycy nie potrafili dobrze tych pasków robić, ale dlatego, że jednocześnie zmienili dostawcę skóry i tworzywa. Trochę to trwało zanim nowy dostawca wyregulował dostawy. Oczywiście jest to wersja nieoficjalna, bo nikt tego w Hirschu głośno nie powie.
Wywiad, miałem kiedyś taką zagwozdkę jak Ty. I stwierdziłem, że ze znanych producentów tylko ten Hirsch. Albo customowe lub na wpółcustomowe paski.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 3 razy Wiek: 54 Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 257 Skąd: Warszawa
#9 Wysłany: 2011-07-17, 11:24
ostatni zanabyłem pasek w Pattini i z czystym sumieniem mogę polecić.
maciek [Usunięty]
#10 Wysłany: 2011-07-19, 07:10
atomtomski napisał/a:
ostatni zanabyłem pasek w Pattini i z czystym sumieniem mogę polecić.
pattini jest git, poza klamrą, która jest dramatycznie dramatyczna. Po jej wymianie będziesz miał fajny zestaw. Tylko zwróć jeszcze uwagę na wielkość dziurek , żeby założyć tam np PRE-V na 100% będziesz musiał przy nich podłubać.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-07-19, 07:11, w całości zmieniany 1 raz
jakr [Usunięty]
#11 Wysłany: 2011-07-19, 09:19
ja sobie chwale Eulity Z Hirschami juz dawno skonczylem i to wszystko przez to, że zaczął mi się od dołu rozwarstwiać (wyglądał na lipnie sklejony).